Παιχνιδούπολη | Playcity.gr Παιδικά Αυτοκινητάκια Little Tikes
€0.00
0 x προϊόντα | Ολοκλήρωση αγοράς
Η Εταιρεία Μας

Η ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ δημιουργήθηκε το 1987 έπειτα από πολυετή και συγκροτημένη προσπάθεια, προκειμένου να οργανώσουμε και να παρουσιάσουμε μια αξιόπιστη και σοβαρή πρόταση στο χώρο του παιδαγωγικού υλικού για την προσχολική ηλικία. Στόχος μας είναι η πλήρης κάλυψη ως αναφορά τον εξοπλισμό παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, ειδικών σχολείων, λογοθεραπευτών, παιδότοπων και παιδικών χαρών.

Εγκαταστάσεις | Παιχνιδούπολη - Playcity

Πετύχαμε και κρατάμε σταθερά τη φήμη της καλύτερης εταιρείας και γι αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους πελάτες και συνεργάτες που μας στηρίξατε και συνεχίζετε να μας στηρίζετε στην ανοδική πορεία μας μέχρι σήμερα.

 

Γνωρίζοντας πια, πολύ καλά το αντικείμενο της εργασίας μας, επιλέγουμε και εισάγουμε από εκατόν τριάντα εργοστάσια Ευρώπης και Αμερικής την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων παιδαγωγικού υλικού τα οποία διαθέτουμε απευθείας. Όλα μας τα προϊόντα είναι πολύ υψηλής ποιότητας και καλύπτουν πλήρως όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπάρχουν δε πάντα διαθέσιμα σε ικανές ποσότητες για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Γραφεία | Παιχνιδούπολη - Playcity

Προσεγγίζουμε σοβαρά τις ανάγκες σας και προτείνουμε άμεσα τις πιο κατάλληλες και οικονομικές λύσεις με χαρούμενη, γρήγορη και φιλική διάθεση. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα εστιάζοντας την προσοχή μας και στην μετά την πώληση εξυπηρέτηση σας, φροντίζοντας να λύνουμε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, γιατί σας θέλουμε απόλυτα ικανοποιημένους.

 

Δημιουργήσαμε μια πολύ έμπειρη και δυναμική ομάδα συνεργατών που φροντίζουν καθημερινά για την απρόσκοπτη λειτουργία της ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗΣ. Παραμένοντας σταθεροί στις βασικές αρχές που μας καθιέρωσαν (ποιότητα, εξυπηρέτηση, οικονομία) παρουσιάζουμε και φέτος το Νέο Οδηγό Παιδαγωγικού Υλικού λειτουργικά πολύ βελτιωμένο με πολλά καινούργια προϊόντα.

Αποθήκες | Παιχνιδούπολη - Playcity

Κλείνοντας αυτή την ανοιχτή επιστολή, θέλουμε όλοι εμείς από την ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ να σας ευχηθούμε ολόψυχα για χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Αθανάσιος Σάμος

 

*Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

© 2000 - 2017 Παιχνιδούπολη / Playcity
Εξοπλισμός νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών, παιδότοπων, παιδικών χαρών καθώς
επίσης παιδοχώρων που βρίσκονται σε ξενοδοχεία και εστιατόρια

web hosting and design DISNET.GR