Παιχνιδούπολη | Playcity.gr Πλαστικοί Παιδικοί Αναρριχητές Little Tikes
€0.00
0 x προϊόντα | Ολοκλήρωση αγοράς
Διαγωνισμοί

H Παιχνιδούπολη διαθέτει επίσημα ΟΛΑ τα προϊόντα της Little Tikes στη χώρα μας. Όλα τα παιχνίδια είναι ειδικά σχεδιασμένα για μικρά παιδιά και παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στο παιχνίδι. Διαθέτουν στρογγυλεμένες γωνίες και ειδικά πλαίσια στήριξης και προστασίας των μικρών μας φίλων. Επιπλέον όλα τα σημεία σύνδεσης των κομματιών είναι καλλυμένα ώστε να μην ξεβιδώνονται και να μην εισχωρούν τα παιδικά δάχτυλα. Κατασκευάζονται από πλαστικό αντοχής σε μοναδικά χρώματα και είναι κατάλληλα τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους.. Αποτελούν τη καλύτερη λύση για παιδικούς σταθμούς & Νηπιαγωγεία!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 (Έληξε!)

Διαγωνισμός Ιουνίου 2014

 

Νικήτρια του διαγωνισμού Ιουνίου είναι η κα Χριστοφορίδου Ιουλία!! Σύντομα νέος διαγωνισμός θα αρχίσει, κάντε Like στη σελίδα μας ώστε να μείνετε ενημερωμένοι!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 (Έληξε!)

Νικήτρια του διαγωνισμού Ιουνίου είναι η κα Κατερίνα Μουτσάνα!!

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΙΟΥ 2013 (Έληξε)

Έληξε και ο διαγωνισμός του Μαϊου με πολλές εκπλήξεις για όλους όσους συμμετείχατε! Λόγω τις πολύ μεγάλης προσπάθειας μεταξύ των δύο πρώτων σε Likes συμμετέχοντων αποφασίσαμε να δοθούν τελικά 2 δωράκια καροτσάκια Cozy της Little Tikes στις 2 πρώτες κα Παπαντονοπούλου / Κα Καλπαξή, ήταν μια πραγματικά αξιότιμη προσπάθεια και φυσικά και θα το αναγνωρίσουμε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Κάντε τώρα Like στη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για νέα προϊόντα, προσφορές και διαγωνισμούς!

*Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

© 2000 - 2017 Παιχνιδούπολη / Playcity
Εξοπλισμός νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών, παιδότοπων, παιδικών χαρών καθώς
επίσης παιδοχώρων που βρίσκονται σε ξενοδοχεία και εστιατόρια

web hosting and design DISNET.GR