ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ - ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Υλικά που προσφέρουν την ευκαιρία στα νήπια να ανακαλύψουν τις ικανότητές τους και να χρησιμοποιήσουν το σώμα τους μέσα από απλές κινητικές προκλήσεις.

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επιλέξτε ένα από τα έτοιμα πακέτα προϊόντων σε τιμή προσφοράς ή φτιάξτε το δικό σας πακέτο και ζητήστε τη καλύτερη δυνατή προσφορά μας

H Παιχνιδούπολη διαθέτει επίσημα ΌΛΑ τα προϊόντα της Little Tikes στη χώρα μας από το 1987. Ειδικά σχεδιασμένα για μικρά παιδιά, παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Με στρογγυλεμένες γωνίες και ειδικά πλαίσια στήριξης και προστασίας των μικρών μας φίλων. Ενώ όλα τα σημεία σύνδεσης των κομματιών είναι καλυμμένα ώστε να μην ξεβιδώνονται και να μην εισχωρούν τα παιδικά δάχτυλα. Κατασκευάζονται από πλαστικό αντοχής σε μοναδικά χρώματα και είναι κατάλληλα τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους.. Αποτελούν τη καλύτερη λύση για παιδικούς σταθμούς και Νηπιαγωγεία.

Εξοπλισμός νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών, παιδότοπων, ειδικών σχολείων, λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, παιδικών χαρών καθώς επίσης παιδοχώρων που βρίσκονται σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Από το 1987 στόχος μας είναι η πλήρης κάλυψη όσο αφορά τον εξοπλισμό..
  • ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ
  • 1249 / 13
  • Προμηθευτή
  • από απόσταση