Νέες Παραλαβές σε Παιδικα Ζωάκια

Νέες Παραλαβές σε Παιδικα Ζωάκια
24-06-2022
Νέες Παραλαβές σε Παιδικα Ζωάκια
         Εύχομαι να είστε υγιείς και καλά. Επικοινωνώ για να σας παρουσιάσω τις νέες παραλαβές μας σε παιδικά ζωάκια. Υπέροχα σετ παιχνιδιού για νήπια και παιδιά με ζώα φάρμας, ζούγκλας, θάλασσας, έντομα, ερπετά, πεταλούδες κ.α. Κατασκευασμένα από ασφαλή υλικά και ρεαλιστικά χρώματα.
         Σκανάροντας με το κινητό σας ή το tablet το QR CODE της συσκευασίας το παιδί μπορεί να παίξει παιχνιδια με ζωάκια (αναλόγως του σετ) και να μάθει περισσότερα για αυτά όπως το τί τρώει το καθενά κ.α.
         Σχεδιασμένα με λεπτομέρεια σύμφωνα με προδιαγραφές του National Geographic ενώ όπως όλα τα παιχνίδια μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Ιδανικά για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, παιδότοπους αλλά και παιχνίδι στο σπίτι.
 • Μεγάλο μέγεθος
 • Ποικιλία
 • Ρεαλιστικός σχεδιασμός
 • Σε βάζο για εύκολη αποθήκευση
 • Δυνατότητα διαδραστικού παιχνιδιού σε συνδυασμό με κινητό ή tablet
         Πιστεύουμε να βρείτε τις προτάσεις μας ενδιαφέρουσες ενώ μένουμε στη διάθεση σας για να σας ετοιμάσουμε σχετική οικονομική προσφορά για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στα 2310701900 και [email protected].
Ζώα δάσους
8,70 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Πεταλούδες
9,37 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ερπετά
9,37 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σαύρες
9,37 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Πεταλούδες
14,66 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ζώα ζούγκλας
23,85 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ζώα θάλασσας
23,85 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ζώα φάρμας
23,85 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Προϊστορικά ζώα
23,85 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Διάφορα ζώα ανάμεικτα
35,82 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΤ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κατάλογος Παιδαγωγικού Υλικού
1.png
Κατάλογος Παιχνιδούπολη
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ
 • Γιγαντιαίες Κούκλες Κουκλοθεάτρου
  13-10-2023

  Γιγαντιαίες Κούκλες Κουκλοθεάτρου

  Ανοιγοκλείνουν το στόμα και κουνάνε δάχτυλα και χέρια. Τα ρούχα και παπούτσια μπορούν να αφαιρεθούν εντελώς ενώ περιλαμβάνουν κουμπώματα όπως φερμουάρ, velchro και κουμπιά για εξάσκηση της λεπτής κινητικότητας και του συντονισμού

 • Άθραυστα Παιδικά Οχήματα
  21-09-2023

  Άθραυστα Παιδικά Οχήματα

  Παιδικά αυτοκινητάκια, αεροπλάνα, ελικόπτερα, βαρκούλες, οχήματα εργασίας σε κουβάδες ή μεμονωμένα! Προϊόντα ιδανικά για χρήση σε νηπιαγωγεία, βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς και φυσικά το σπίτι.

 • Νέα Προϊόντα Βρεφικού Εξοπλισμού
  08-08-2023

  Νέα Προϊόντα Βρεφικού Εξοπλισμού

  Σε συνδυασμό με κώνους και ράβδους, αξιοποιούνται και ως γρίφοι σε διαδρομές ισορροπίας τύπου Survivor και για αυτό όπως υποσχεθήκαμε εμπλουτίσαμε ακόμα περισσότερο τη συλλογή μας. Ιδιαίτερα πρωτότυπα, σχεδιασμένα να αναπτύσσουν και να προάγουν πρώιμες δεξιότητες, σύμφωνα με σύγχρονες-ενημερωμένες μεθόδους, σε παιδιά νηπιακής ηλικίας

 • Νέα Πρωτότυπα Παιχνίδια Δραστηριοτήτων Survivor
  11-05-2023

  Νέα Πρωτότυπα Παιχνίδια Δραστηριοτήτων Survivor

  Σε συνδυασμό με κώνους και ράβδους, αξιοποιούνται και ως γρίφοι σε διαδρομές ισορροπίας τύπου Survivor και για αυτό όπως υποσχεθήκαμε εμπλουτίσαμε ακόμα περισσότερο τη συλλογή μας. Ιδιαίτερα πρωτότυπα, σχεδιασμένα να αναπτύσσουν και να προάγουν πρώιμες δεξιότητες, σύμφωνα με σύγχρονες-ενημερωμένες μεθόδους, σε παιδιά νηπιακής ηλικίας<br>

 • Ξύλινα Συστήματα Παιδικής Χαράς
  07-04-2023

  Ξύλινα Συστήματα Παιδικής Χαράς

  Το παιχνίδι με αυτά βοηθά τα παιδιά να διασκεδάσουν, να γυμναστούν και να κοινωνικοποιηθούν σε ασφαλές περιβάλλον. Ιδανικά για κατασκευή παιδικής χαράς στην αυλή του σπιτιού ή του εξοχικού.

 • Πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές
  14-03-2023

  Πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές

  Το παιχνίδι με αυτά βοηθά τα παιδιά να διασκεδάσουν, να γυμναστούν και να κοινωνικοποιηθούν σε ασφαλές περιβάλλον. Ιδανικά για νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς αλλά και παιδικές χαρές ξενοδοχείων/δήμων.